Gezichtsverjonging (botox® - restylane®)


Rimpel inspuiting. Met injectables met Botox® en Restylane® kunnen we uw gezicht de jeugdige uitstraling teruggeven door het verlies van volume en door spierspanning gerelateerde rimpels te ontspannen. 

 

BOTOX®
Door botox® in een bepaalde te ontspannen spier te injecteren, vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale lijnen op het voorhoofd.

 

Effectiviteit
Het vermindert plaatselijk de spieractiviteit. Deze treedt al enkele dagen na de behandeling op, echter het optimale effect ontstaat na ongeveer 2 weken. In hoeverre de rimpel volledig verdwijnt, hangt af van de diepte van de te behandelen rimpel. Bij weinig tot matig diepe rimpelvorming zal de rimpel door Botox® vrijwel volledig verdwijnen. Diepere groeven zullen niet geheel verdwijnen, deze kunnen behandeld worden met Restylane®.

RESTYLANE®
Restylane® is een biologisch afbreekbaar product op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur kan vocht opnemen en zorgt voor hydratatie en volume in de huid. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid eigen hyaluronzuur af. Een injectie met Restylane® vult dit verlies aan volume aan en verbeterd de jeugdige uitstraling van het gezicht.

Hinderlijke lijntjes rond de mond, diepe lijnen tussen neus en mond en de volheid van uw lippen kunt u op deze wijze corrigeren. Restylane® geeft de huid volume met het behoud van uw natuurlijke expressie.

Het is een niet-permanente injectable die in 6 maanden tot 1 jaar door het lichaam wordt afgebroken. U kunt dus kiezen of u het effect van Restylane® wilt behouden.

 

De behandeling
Voor de behandeling worden er foto's gemaakt. Eventueel wordt het te behandelen gebied verdoofd. Restylane® wordt met een klein dun naaldje in het te behandelen gebied ingebracht. Na de behandeling wordt de behandelende plek eventueel gekoeld met een cool-pack. Hierna kunt u naar huis.

 

 

 

 

botoxx voor en na

Studio 22

 

bestaat 

 

25

jaar

!!!

St22