Meest gestelde vragen over permanente make-up

De meest gestelde vragen over Permanente Make-up

Doet het pijn?
Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren.

Hoelang blijft permanente make-up zitten?
Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit is volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft te maken met de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van uv licht en de kleur die is aangebracht. Des te lichter de kleur, dan zal de kleur ook eerder vervagen.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?
Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen. 

Hoe lang duurt een behandeling?
Over het algemeen duurt een behandeling ongeveer 1 uur.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?
Nee. De eerste weken zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Pas na 2-4 weken zal het eindresultaat goed zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 50% af binnen een week.

Is het na 1 behandeling ook helemaal klaar?
Nee, meestal niet. Wij adviseren om na 4 weken terug te komen. Deze behandeling is kosteloos. Bij de terugkom afspraak, kijken we of de kleur nog donkerder moet of de lijnen misschien nog iets breder. Het kan ook voorkomen dat er nog wat lichtere stukjes tussen zitten. Dit alles wordt in deze tweede behandeling geperfectioneerd.

Als de permanente make-up vervaagd, wat is dan de mogelijkheid?
Dan kunt u tegen gereduceerd tarief het laten bijwerken. Wij sturen u na een anderhalf jaar een herinneringsbrief voor het bijwerken van de permanente make-up.

Is permanente make-up veilig?
Ja wij werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd.