Gezichtsbehandelingen

 1. Standaard schoonheidsbehandeling 90 minuten
  (Inclusief harsen van het gezicht en verven van wimpers en wenkbrauwen)
  Omvat: reinigen – huiddiagnose – epileren – peeling/lysing – stomen – verwijderen meëeters/millia-massage – masker – make-up.
 2. Standaard schoonheidsbehandeling + Ampul behandeling 90 minuten
  Ampullen zijn pure extracten, met als inhoud zeer waardevolle ingrediënten. Ware oppepper voor de huid!
 3. Standaard schoonheidsbehandeling + Serum behandeling 90 minuten
  Serum bevat 100% pure essentiële oliën. Deze plantenextracten dringen diep door tot in de verschillende huidlagen (zelfs tot in de bloedbaan). Het serum wordt in deze behandeling gebruikt tijdens het masseren, onder het masker en onder de dagcrème.
 4. Standaard schoonheidsbehandeling + Hotstone massage gezicht
  Hotstone massage van het gezicht, hals, decolleté en nek. Hotstone massage is een massage met warme stenen en warme olie. De combinatie van warmte en beweging maakt de behandeling effectiever. Heerlijk ontspannend!
 5. Standaard schoonheidsbehandeling + Oogmasker
  Bij deze behandeling vervagen lijntjes en rimpeltjes. Ook is de behandeling geschikt voor wallen en donkere kringen. Tevens verlicht het zware vermoeide ogen en geeft het een frisse blik.
 6. Standaard schoonheidsbehandeling + Rug/been massage (duur 120 minuten)
  Uw benen en rug worden gemasseerd met een speciaal massage apparaat. Dit apparaat wordt gebruikt over uw kleding heen, wordt toegepast na de behandeling. Deze behandeling is zeer intensief voor uw spieren, het dringt diep door in de spieren.
 7. Standaard Schoonheidsbehandeling + Vitamine C lift-off behandeling
  Een behandeling welke zeer liftend werkt. In de vitamine c lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een paar minuten een fijne rubberen laag welke op de huid gaat spannen.
 8. Standaard schoonheidsbehandeling + Handpakking (parafine)
  De handen worden ondergedompeld in een warm parafinebad met perzik extract en vitamine E. Door deze behandeling worden de handen heerlijk zacht, ook zeer geschikt voor kloofjes en barstjes in de handen.
 9. Standaard schoonheidsbehandeling + Collageen vliesmaker
  Een behandeling met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid bevorderen door het vliesmasker. Het heeft effect op de droge huid en heeft als resultaat een stralende teint.